Saturday, May 9, 2009

PESANAN PENAJA

harini MAYBE hari last aku kat company ni.ada yang bagi nasihat supaya aku stay.dah dapat kerja lain baru chow.tapi aku macam dah tak ada hati la nak kerja kat sini.tambah lak kalau JANTAN itew datang.lagi la.aku rasa mau aku meletup.aku berhenti bukan mainly sebab dia tapi sebab aku tak nampak future aku kat company ni.

bagi orang yang tak kenal aku..aku ni memang garang tapi ada soft heart.aku masih lagi paham yang dia tuh muda.tak matang.lelaki must admit yang u guys lambat mature kan.thats why la aku awet muda sentiasa.LOL.sebab afiq muda dari aku.so aku sangat faham.in the end aku rasa macam nak tergelak besar pasal perangai meroyan JANTAN ni semalam.kalau lah korang dengar cara dia bercakap dengan aku.gerenti end of the days korang pun akan gelak sama.kesian dia.LOL.mana yang ingat dia ni lelaki lembut..NO HES NOT.tu yang buat tambah pelik tu.

thanks pada yang doakan pasal my interview this coming monday.aku tak nak put high hope.kalau tak dapat theres always others.and aku akan try sampai dapat kerja lain.banyak komitmen.aku tak nak buang masa.aku always put in mind things happen for a reason.so aku banyakkan sabar je.

pada JANTAN ini..disebabkan kau kata kau selalu nampak aku main internetkan..mesti kau tau blog adress aku kan.aku pun harap kau baca semua nih.LOL.semoga kau senang hati sekarang sebab aku nak blah.tapi bukan sebab aku kalah dengan kau.tapi memang aku nak blah cuma tunggu masa sesuai.apa hak kau nak berhentikan aku pun.kau siapa?ada bayar gaji aku ke?GROW UP la weh.and tak payah la buat perangai perempuan.PMS tak tentu pasal.LOL.sebab aku sendiri tak suka kalau aku buat perangai macamnih.ni pulak jantan buat perangai camni.GO FIGURE.aku tak kata kau tuh jilat buntut.tapi kau terasa sendiri kan.heh.selamat beramal.

3 SPANKER:

[z@ck] said...

renung2kan dan selamat beramal..
hehehe..

Miss Hazzy said...

berhenti kerja tak semestinya kita kalah kan?

kalau dah fed up ngn JANTAN tu, baik angkat kaki je...

all the best yerp this monday!!

.kakijalan. said...

hari ini pergi interview ye.
tak sempat nak wish gudluck ari tu.
ari ni pun boleh kan.
arap2 dapat kerja kat situ okay.