Monday, May 4, 2009

MALIQUE'S BABY


INCA MEDINA MALIQUE

dulu i used to be TOO PHAT fan sebab aku inlove sangat dengan MALIQUE..LOL.tapi since knowing him from a friend that used to date him in way past and knowing damian from VE minat aku kat jadi biasa biasa je.haha.apa pun i hope they wont be mad i put this picture sebab their baby is so damn cute!!!!ini pun thanks to forum cari.com.my for the picture.congrats to both malique and melissa.

6 SPANKER:

naz said...

bakal rapper jugak ka? sama2 tggu :)

[z@ck] said...

cute!
btw..how to pronounce 'INCA' ?

inca ke inka?

adahuyss said...

huhu malique post die picture baby die kat myspace jugak...cute sgt2..:D

nia salina said...

wow im not a rapper la..gift wrapper pun tak le..heh...

dLa said...

anak malique ngan mellisa mauren ep?
comey nye.
t baby nie msti d lesung pipit cam mama die.
hee ;)

cherry said...

cuteeee~