Friday, May 8, 2009

KENAPA MESTI...

semalam setelah sekian lama aku tak tengok berita aku pun tengok la berita kat tv3.since tak ada cerita lain kan.ASTRO pulak tak okay lagi. maintenance buat kerja cam cibai.masuk harini dah 5 hari tak ada ASTRO.anyway,permulaan berita semalam pasal krisis politik kat PERAK.yes my hometown.sorry to say im 26 years old and i never vote.why?because aku tak sukakan attitude orang politik.

kenapa mesti nak gaduh pasal pangkat.why not get along je for the sake of rakyat and country.kenapa nak gaduh gaduh sampai RAJA NAZRIN kena tunggu sampai 5jam.herm for those yang tengok berita semalam tau la pe kes.as a person yang tak pernah vote aku tak nak sentuh pasal politik.issues on agama,politik and such is very sensitive in our country even there is so called freedom to speech.bak kata TUN M berani buat berani tanggung.

3 SPANKER:

• ROOZU • said...

betol..betol..betol...

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tak tengOk berita semalam..
heee~
tU laa... macam2.. tapi alhamdUlillah setakat ni malaysia belum dilanda rusuhan atau perkara2 lain yang mudaratkan rakyat.. cUme jenayah yang semakin dasyat untuk diperkatakan...
nauzubillah..

<3 with love, Qa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[z@ck] said...

still considering whether want to reg. as a voter or not..
hurm..