Saturday, May 23, 2009

ITS A BEAUTIFUL DAY


things have been running smooth for me tapi tulah bila dah enviroment baru rasa macam bst sangat.yelah dulu kerja sorang sorang tak pun 2,3 orang tapi sekarang hamik kau..dah macam balik ke kolej.but hati aku tak sedap sebab someone..herm..

note pad :sesiapa yang bagi hp num nak tanya pasal kerja aku dah forwardkan.tunggu je call.ada la nanti tuh.and nowadays aku akan posting pendek pendek je..LOL

4 SPANKER:

melon. said...

hai akak hot.
lama wa tak melepak sini.

[z@ck] said...

no more annoying guy rite..
hehehe..
happy working!
=)

Felicia F. Ramzi said...

i love the shades! tolong, cantek giler..beli kat mana u? hehehe, kang sama plak kan...eheh

.kakijalan. said...

mesti happy kerja ramai2.
tak la boring sangat.