Friday, May 15, 2009

ANGELS AND DEMONS


semalam berkesempatan jadi antara orang pertama menonton ANGEL AND DEMONS lakonan TOM HANKS.ini pun sebab aku memang sukakan filem sebegini.kinda like NATIONAL TREASURE.alah benda benda misteri ni memang aku suka la.DA VINCI CODE is very fascinating.the book was good but the movie a bit disappointing.

ANGELS AND DEMONS aku boleh ulaskan sebagai "oklah" movie.aku tak berkesempatan baca buku dia so i was hoping the movie would be great.personal opinion aku rasa DA VINCI CODE is much fascinating sebab they in search of the HOLY GRAIL..or in this movie..so called "JESUS WIFE".but in ANGELS IN DEMONS its about POPE.u know..the leader of the Katoliks.walaupun aku cam gila gila sikit tapi aku sangat fascinate dengan sejarah.pemilihan POPE is a big deal at ROME.and how fascinating that boleh dikatakan semua statue kat rome macam sign yang membongkarkan sejarah.that i know.its not wrong if u learn about other people religion or what other people believe,right?aku juga ada baca 1 buku kinda like DAVINCI CODE called THE CHOSEN ONE..a story bout MARY MAGDELENE or dalam nama lain MARIAM.bos lama aku kasi buku ni.its a fun reading.im just reading not following..

oh ya aku bit rasa bersalah.seems that now i got no time to read other people blog.sad nya.dulu everyday baca.but since i got no internet at home and going to start new job.. my life would be hectic again.i promise myself to read blogs semua bila ada masa nanti.ergh picture pun lupa nak download.next time i will.

ha aku hantar sms kat mangkuk itew menceritakan perasaan aku..dia tak balas pun.terasa kot.LOL.

5 SPANKER:

encik adi said...

akhirnya jumpa jugak review pasal movie nih. er.. berapa bintang u bagi utk movie nih?

nia salina said...

out of 10 maybe 7

greenieycactus said...

best ker cte ni?ramai ckp non beshh

enyheartsdiamond said...

i tgok jugak!!!
bes la wey greenieycactus!!
sp ckp x bes mmg dumb-dumb!!!

niEna laNiy said...

boley laaa...
xda la menarik sangat